• Tekne kiralama fiyatları ne kadar ?

    İletişim sayfamızdaki hattımızdan mesai saatleri içerisinde bizlere ulaşabilirsiniz. 

  • Kiralayacağımız tekneyi önceden görme imkanı var mı ?

    Bunu şiddetle tavsiye ediyoruz. Teknemizi kiralamadan önce bizzat gelerek görmenizi, hatta bir kahvemizi içmenizi isteriz.

    Önceden görmeniz sürpriz bir organizasyon yapıyorsanız sizin içinde kolaylık sağlayacaktır.

  • Belirtilen fiyatlar dışında bir ücret öder miyim ?

    Fiyatlarımız bölümünde belirtilen paket fiyatlar dışında bir ücret ödemezsiniz. Özellikle mazot parası, kaptan parası, yemek parası, bahşiş verme gibi sizi sıkıntıya sokacak hiç bir extra ücret talep edilmeyecektir.

    Hatta biz diyoruz ki önceden gelin bir kahvemizi için daha sonra kapora ödeyin.Ve çok iddalıyız bir daha ne zaman geleyim diye sabırsızlanacaksınız.

  • Tekne ile tur esnasında süreyi uzatabilir miyiz ?

    Tabii ki. Eğer istediğiniz saatlerde teknemizin başka bir rezervasyonu yoksa istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.

  • Sevgilimle başbaşa kalmak istiyorum. Acaba huzursuz olur muyuz ?

    Sevdikleriniz için kiraladığınız teknedeki kısıtlı alanı paylaşmak zorunda kaldığınız Kaptan ve diğer personelin duruş,kültür,eğitim,titizlik,temizlik ve kalitesine önem verenlerdenseniz özellikle de sevdiklerinizle yabancı bir ortama girerken gerilmeden,bunalmadan ,meraklı bakışlara maruz kalmadan, gereksiz sohbetlere girmeden ailecek, sevgilinizle yada arkadaşlarınızla gezmek, eğlenmek, dinlenmek,yüzmek, kutlama yada evlilik teklifi yapmak istiyorsanız, kısacası “Ben paramla rezil olmak istemiyorum” diyorsanız ve tedirginseniz.Doğru adrestesiniz. KULLANILAN VE BEŞYÜZ’E YAKIN ÇİFTİN EVLİLİK TEKLİFİNİ GÜVENLE YAPTIĞI UĞURLU YAT’IMIZ ” ı yaz-kış(kışın camlı kapalı ve ısıtıcılı bölümümüz mevcuttur) gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz.

X